Zonguldak Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kuyumcu&[#]8217;nun son uygulaması üyeler arasında şaşkınlık yarattı. Oda yönetimi aidat borcunu ödemeyen üyelerini icraya verdi. Zaten ekonomik kriz nedeniyle ciddi sorunlar yaşayan diş hekimleri, odadan gelen icra tebligatıyla şoka uğradılar.
Oda avukatının diş hekimlerine gönderdiği icra takibi tebligatını alan hekimler ise; &[#]8220;Böyle rezillik görmedik. Zaten ekonomik sıkıntı içindeyiz. Bir de bağlı olduğumuz odanın icra göndermesi bizi çok şaşırttı. Buna farklı bir çözüm bulunabilirdi. İcra hoş olmadı&[#]8221; dediler. Zonguldak Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kuyumcu, bir süre önce serbest çalışan diş hekimlerinin zor günler geçirdiğini söylemiş, hükümete çağrıda bulunmuştu.
Oda tarafından toplam kaç hekimin icraya verildiği konusunda bilgi edinilemezken hekimlerin kendi Odaları tarafından icraya verilmeleri hekimler arasında da espri konusu oldu. Uygulamanın Oda içinde bundan sonraki süreci nasıl etkileyeceği ise merak ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi