Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Mehmet Alim´in makam otomobili süslenerek, Başkanvekili ve Meclis Üyesi Dursun Ali Uzun´un kızının düğün arabası olarak kullanıldı. Belediye Meclis Üyesi Uzun, konuya ilişkin &[#]8220;ellerinde güzel araç olmadığı için düğün arabası olarak makam aracını kullandıklarını&[#]8221; ifade etti.
&[#]8220;Düğün için araba isteyen vatandaşların da taleplerini karşılıyoruz. Vatandaşla her şeyi paylaşıyoruz. Ben de Belediye Başkanvekili olarak makam aracını kullanmışım da ne olmuş? Vatandaşım da bana düğün arabam yok desin verelim. Bize onu vatandaş aldı. Çatalağzı Belediyesi´nin bütün araçları halkımızın emrinde. Ayrıca, yakıt parasını kendimiz ödedik&[#]8221; dedi.
Belediye Başkanı Alim´in bu uygulamayı devam ettirip ettirmeyeceği merak konusu olurken, Belediye Meclis Üyesi Dursun Ali Uzun&[#]8217;un dediği gibi makam aracının vatandaşlara tahsis edilip edilmeyeceğini de zaman gösterecek. Alim bu uygulamayı devam ettirebilirse sorun yok. O zaman alkışı alır. Ancak mevcut durum itibariyle eksi puan almış durumda.
Editör: Pusula Gazetesi