Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali Koçal Vali Erdal Ata ve TTK Genel Müdürü Burhan İnan´ı ziyaret etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve beraberindekiler ilk olarak Zonguldak Valisi Erdal Ata´yı makamında ziyaret etti. Ali Koçal, &[#]8220;Ziyaretimiz önümüzdeki referandum ile ilgilidir. Bu referandum süresi içinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek için ve Zonguldak sorunları hakkında görüş alışverişi bulunmak ziyaretlere başladık. Referandumun sağlıklı geçmesi gerekiyor. Oy çalmanın Zonguldak´ta olmayacağına inanıyorum&[#]8221; dedi.
Vali Ata da, &[#]8220;Vekilimiz bizi ilin sorunları ve referandum ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret etti. Bu referandum süreci için güvenlik güçleri ile toplantı yapacağız. Referandumun en iyi şekilde geçmesini istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Milletvekili Ali Koçal ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan´ı ziyaret etti. Ali Koçal, &[#]8220;Zonguldak taşkömürü ile var olan bir yer. Bizler taşkömürünü çok önemsiyoruz. TTK´nın durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmak için buradayız. Grizu patlaması sonucunda TTK ile parti olarak ne yapabiliriz bu konularda değerlendirmelerde bulunacağız&[#]8221; dedi.
Genel Müdür Burhan İnan ise, &[#]8220;Vekilimizin kendisi TTK´nın ne ifade ettiğini, neden olduğunu bilenlerden bir tanesidir. Bundan sonrada yanımızda olacağına inanıyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi