Ereğli ilçesinde hafta sonunda gerçekleştirilen kongre sonucu belirlenen Ereğli Belediyespor´un yeni yönetiminin görev dağılımı yapıldı.
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü kongre sonucu Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında oluşan Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Çeşitli konuların ele alındığı toplantıda, Ereğli Belediyespor Kışla Tesislerine kulüpte yöneticilik yapan ve spor camiasının sevilen ismi, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Murat Yağmuroğlu´nun isminin verilmesi kararlaştırıldı. Halil Posbıyık Başkanlığı´nda oluşan yeni yönetim görev dağılımında ise Başkan Halil Posbıyık, 2. Başkan Etem Özdemir, As Başkan Kemal Özer, As Başkan Nezih Anıl, Sayman Murat Çetinel, Genel Kaptan Deniz Koca, Genel Sekreter Hakan Duysak, Altyapı Sorumluları, Atilla Çakar, Levent Kalyoncu, Tesisler Sorumlusu Oğuz Cömert, Basın Sözcüsü Serkan Aydemir oldu.

MURAT YAĞMUROĞLU´NUN ADI TESİSLERE VERİLDİ
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, toplantıda yaptığı konuşmasında, Ereğli Belediyespor Kışla Tesislerinde çeşitli düzenlemeler yapılacağını belirterek "Kışla´daki tesislerimizde bulunan açık halı sahanın üzerini kapatacağız. Bu halı sahamıza kulübe büyük emek veren ve bugün aramızda olmayan İsa Erel´in ismini vermiştik. Kapalı Halı Sahamızda da çeşitli düzenlemeler yapacağız. Bu halı sahamıza da yine kulübe büyük katkıları olan Sayın Halusi Göktan´ın ismini vermiştik. Kulübümüzde yöneticilik yapan genç kardeşimizi spor kamuoyunun çok sevdiği Sayın Murat Yağmuroğlu kardeşimizin ismini de Kışla Tesisleri´nin tamamına adını vererek "Ereğli Belediyespor Murat Yağmuroğlu Kışla Spor Tesisleri" adını vereceğiz. Kardeşimize tekrar Allah´tan rahmet diliyorum" dedi.

AMATÖR TAKIMLARA MALZEME DESTEĞİ
Başkan Posbıyık, yönetim olarak Ereğli´deki amatör takımlara malzeme desteği vereceklerini kaydetti. Başkan Posbıyık, "Geçtiğimiz dönemlerde amatör takımlarımıza malzeme yardımı yapmıştık. Bu dönemde de yine büyük maddi sıkıntı yaşayan Amatör Futbol takımlarımıza malzeme desteğinde bulunacağız. Bu konuda çok kararlıyım. Ereğli Belediyespor ile diğer amatör takımlarımızı ayrı tutmuyorum. O takımlar da bizim takımlarımız. Bu konuda yönetim kurulu üyelerinin bir çalışma yapmasını istiyorum. Bu konuda kararlıyım" dedi. Ayrıca Posbıyık, "Erkek futbol, Bayan futbol takımlarımızın yanısıra, önümüzdeki dönemde salon sporlarında da voleybol veya basketbol gibi branşlarda da takım kurmak için altyapı çalışmaları şimdiden yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde kulüpleşme ve sportif anlamda çalışma yapacağız" diye konuştu. Yönetim kurulu toplantısında Ereğli Belediyespor´da teknik sorumluluğa ismail Yalçın getirildi. Posbıyık, İsmail Yalçın´a güvendiğini belirterek başarılar diledi.Başkan Posbıyık ve yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Sorumlu İsmail Yalçın ile tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi