Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, beraberinde Meclis Üyesi Dursun Ali Uzun, Fen İşleri Müdürü Veli Çetin ve Bartınlı işadamı Hakan Çöme ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın´ı ziyaret etti.
Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanının Bartın Belediyesini ziyaret ettiği bildirildi. Başkan Cemal Akın, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim´in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Yaz aylarının belediye hizmetleri açısından yoğun geçtiğini söyleyen Başkan Akın, "Bulunduğumuz bölge itibariyle kısa yaz dönemi olan bir coğrafyadayız. Bu kısa süreyi en verimli şekilde geçirmek için gayret sarf ediyoruz. Bartın Belediyesi gibi Çatalağzı Belediyesi´nin de bu dönemde yoğun bir tempoda olduğu kanısındayım. Belediyelerin hemen hemen hepsi mali zorluklar içerisinde bulunuyor. Bu zorlukları aşarak hizmet sunmak gerçekten meşakkatli bir iştir" dedi.
İki belediyenin de çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Başkan Cemal Akın´a belediyesinin bayrağını hediye etti.
Editör: Pusula Gazetesi