Çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunmak ve Çaydeğirmeni&[#]8217;nde açılışı yapılacak olan parti binasının açılışında bulunmak üzere Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesine gelen Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı&[#]8217;dan ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldılar. İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, &[#]8220;Vekillerimize ilçemize düzenledikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. CHP teşkilatı olarak artık yürümüyor koşuyoruz. Devrek İlçe Örgütü olarak 12 Eylülde yapılacak olan Referanduma ve yarın yapılacak dahi olsa CHP İlçe Teşkilatı olarak genel seçime hazırız&[#]8221; dedi.
Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise , &[#]8220;Bugün Devrek İlçe Örgütünde sizlerle olmaktan gerçekten gurur duyuyoruz. Devrek İlçemizin ekibiyle birlikte Eylül ayında yapılacak olan referanduma ve genel seçimlere hazır olması bizleri gerçekten çok sevindirmektedir. CHP olarak bizler vatandaşa karşı almış olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. 12 Eylülde bir referandum var. Bizler Merkez, ilçe ve beldelerde faaliyette bulunan teşkilatlarımızı ziyaret ederek bu referandumdan alınması gereken sonuçlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk&[#]8221; dedi.
Daha sonra Milletvekilleri ve partililer Çaydeğirmeni Beldesine geçerek burada CHP Belde Başkanlığının Parti Binasını açılışını yaptı. Açılış öncesi konuşan CHP Milletvekili Ali Koçal vatandaşlara seslenerek 12 Eylül&[#]8217;de yapılacak olan referandumda &[#]8216;hayır&[#]8217; oyu kullanmalarını istedi. Milletvekilleri Gökçebey ilçesine ve oradan da Çaycuma&[#]8217;ya geçerek buradaki partili ve vatandaşlarla bilgi alışverişinde ¬bulundu. Zonguldak Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk ve Ali Koçal&[#]8217;ın ziyaretlerine, 22 Dönem Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, İl Başkanı Osman Yayla, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ve İlçe Teşkilatı, Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Bekir Kayaaltı, Belde başkanları ve vatandaşlar eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi