Ereğli Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, el bilgisayarları ile endeks yazım işlemine başlandığını belirtti.
Kdz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı Teknik Hizmetler Servisi yenilenmeye devam ediyor. Karadeniz Ereğli Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
&[#]8220;Vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlaması amacıyla öncelikle 2010 yılı başından itibaren aylık endeks yazımına geçen servis bunda başarılı olarak hedefini daha da yükseltti. 20 gün süren endeks süresini daha kısa zamanda tamamlamak amacıyla yeni el bilgisayarları ile endeks yazımına başladı. Mayıs ayı içerisinde ihalesi yapılan ve yaklaşık 45.000, TL.&[#]8217;ye mal olan yeni el bilgisayarları ve yazıcıları, 3000 Abone hafızalı, lazer barkod okuyuculu, bluetooth iletişim özelliği gibi birçok teknolojik imkana sahip cihazlardır. Temmuz ayı itibarı ile bu yeni cihazlarla endeks yazımına başlayan personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan bu uyum süresinde oluşabilecek aksaklıklar için şimdiden özür dileriz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi