Alaplı Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Kaymakam Aydın Memük başkanlığında toplanarak OSB´deki son gelişmeler hakkında durum değerlendirmesi yaptı.
Alaplı Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Kaymakam Aydın Memük başkanlığında toplandı. Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rafet Kılıç, OSB Müdürü Ali Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Akman, Ali Coşkun, Temel Uslu ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan&[#]8217;ında hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Organize Sanayi Bölgesi(OSB)&[#]8217;nin kamulaştırma çalışmaları kapsamında 145 bin TL ödenek gönderildiğini belirtti.
OSB&[#]8217;de 805 dönümlük arazinin 750 dönümünün kamulaştırmasının tamamlandığını belirten Memük, &[#]8221;Alaplı Organize Sanayi Bölgesi(OSB) kamulaştırma çalışmalarımız sürüyor. Şimdiye kadar 805 dönümlük arazinin 750 dönümü kamulaştırma yapılmış durumda, kalan 50 dönümlük arazinin kamulaştırması için 145 bin TL ödenek çıkarıldı. Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından imar, parselasyon ve alt yapı çalışmalarına başlanacak. Bu konuda Sanayi ve Ticaret Bakanımız da her türlü desteği vereceğini bizlere iletmiştir&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi