Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Muhasibi Mustafa Külah, oğlu Gökhan&[#]8217;ı önceki akşam Deniz Kulübü&[#]8217;nde yapılan muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.
Ayten-Mustafa Külah&[#]8217;ın oğlu Gökhan ile Vatan-Cumhur Silis&[#]8217;in kızları Serenad, hayatlarını birleştirdi. Düğün törenine, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, CHP İl Başkanı Osman Yayla, 22.Dönem Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Zabıta Müdürü Necat Uludüz, işadamları Şerafettin Turpçu ve Ali Hızır Ar ile çok sayıda davetli katıldı.
Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;in kıydığı nikahın ardından davetliler, genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Serenad-Gökhan Külah, düğüne katılan davetlilerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
CHP Eski İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu düğünde de siyaseti ve mikrofon şovunu eksik etmedi. Nikah sonrası ve gecenin sonunda mikrofonu eline alan İzmirlioğlu&[#]8217;nun CHP&[#]8217;ye yönelik övücü sözleri dikkat çekti. Gazeteciler İzmirlioğlu&[#]8217;na şıklık konusunda tam not verirken, konuşmayla ilgili eksik not verdiler. Politik sohbetlerin öne çıktığı düğünde CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;in Milletvekilliği sıralama esprileri dikkat çekti. Milletvekili ve MYK Üyesi Ali Koçal&[#]8217;ın yeğeninin düğünü için Trabzon&[#]8217;da bulunması nedeniyle düğüne katılamadı.
Editör: Pusula Gazetesi