Ak Parti Genel Merkezi´nin düzenlemiş olduğu &8216;Kardeş İller Projesi&8217; kapsamında AK Parti Bartın teşkilatının kardeş ili olan Nevşehir´e giden Ak Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı Başkan ve Üyeleri, ziyaret kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Nurzen Çağdaş ve teşkilat üyesi kadınlar Nevşehir&8217;de gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından Nevşehir&8217;in komşu ili olan Kırşehir&8217;e de geçerek AK Partili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci&8217;yi de ziyaret etti.


Amasra&8217;ya geldim, beğendim


Ziyarette konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Ak Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş´a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığı yaptığı dönemlerde teşkilatıyla Amasra´yı ziyaret ettiğini ve çok beğendiğini söyleyen Başkan Yaşar Bahçeci, Nurzen Çağdaş´a ziyaretin anısına kahve fincanı hediye etti. Nurzen Çağdaş da Bahçeci´nin Miraç Kandili&8217;ni kutladı ve kendisine kandil tatlısı olarak Bartın baklavası hediye etti.


Bartın&8217;ın tanıtımını yaptılar


Ak Parti Bartın Kadın Kolları İl Başkanı Nurzen Çağdaş ise, Nevşehir gezilerinin verimli geçtiğini belirterek, bu kapsamda komşu il olan Kırşehir&8217;i de ziyaret ederek parti teşkilatları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Nevşehir&8217;de Bartın Üniversitesi´ni Amasra&8217;yı, İnkumu´nu, Çakraz´ı, Ulus&8217;u ve Kurucaşile ilçesinin tanıtımını yaptıklarını kaydeden Çağdaş, &8220;Projenin amacı iki ilin birbiriyle kaynaşmasıdır. İllerin birbirlerine örf ve adetlerini anlatması, güzelliklerini tanıtmasıdır&8221; dedi.


Ziyaretler verimli geçiyor


Nurzen Çağdaş &8220;Ziyaretlerimiz bu kapsamda gayet verimli geçmektedir&8221; diye konuştu. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Bartın&8217;dan gelen misafirleriyle ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Kırşehir&8217;de kısa bir süre önce Gönül Köprüsü projesi kapsamında Bartın&8217;dan gelen öğrenci ve öğretmenleri ağırladıklarını söyledi.


Editör: Pusula Gazetesi