Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Erdemir tarafından her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen, sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki en önemli etkinliklerden biri olan Sünnet Şöleni, Cumartesi günü Erdemir Plaj Tesisleri´nde yapıldı.
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan´ın yanı sıra, şirketin ve Türk Metal Sendikası´nın bazı yöneticilerinin de katıldığı Erdemir Plaj Tesislerinde gerçekleştirilen sünnet şöleninde, sünnet ettirilecek olan 179 çocuk için eğlenceli bir organizasyon düzenlendi. Şölenin başından sonuna kadar, animasyon ve illüzyon gösterileriyle hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşayan erkekliğe ilk adamı atan çocukların eğlenceli dakikalarına anne-babaları da eşlik etti. Geleneksel Sünnet Şöleni´nde konuklara hitaben bir konuşma yapan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan, Erdemir´in sosyal sorumluluk anlayışı ve duyarlılığı ile çalışanlarına ve yöre halkına hizmet etmeye devam ettiğini belirterek; şirketin, geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli bireyler olarak topluma kazandırılması yönünde yaptığı katkılarla her konuda olduğu gibi örnek teşkil ettiğini belirtti. Şaylan, geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu yıl 179 çocuğun sünnet edileceğini ve bu sayede de yavruların delikanlılığa ilk adımlarını atacaklarını kaydettiği konuşmasında, anne babaların da içlerinin rahat olması gerektiğine vurgu yaparak, çocukların geçireceği sünnet operasyonları konusunda kimsenin endişeli olmaması gerektiğini, çocukları ilçenin en iyi doktorlarının ellerine teslim ettiklerini söyledi.
Çocuklara da seslenen Şaylan, "Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın umudu siz sevgili çocuklarımızın bugün olduğu gibi yaşantınızın her döneminde böyle mutlu, neşeli olmanızı diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimle hepinizi gözlerinizden öpüyorum" cümleleriyle konuşmasını tamamladı.
Şaylan, bu konuşmasının ardından da, şölenin davetlileri ile birlikte sünnet olacak çocuklara, kendilerine yazılmış hatıra mektuplarını verdi. Erdemir Plaj Tesisleri´nde gerçekleştirilen şölen, ilerleyen saatlere kadar birbirinden güzel animasyon, eğlence ve yarışmalarla devam ederken, sünnet operasyonlarından önce çocuklara kolay kolay unutamayacakları eğlenceli bir gün yaşatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi