Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesi belediyesinde kurulan ve festival, açılış ve törenlerde büyük beğeni toplayan Devrek Şehir bandosu, Beycuma Kuyu kebabı festivalinde konser vereceği bildirildi.
Devrek Belediyesi bünyesinde Süreye Akkaş şefliğinde kurulan, bay, bayan erkek, genç yaşlı toplam 32 kişiden oluşan Devrek Şehir bandosu, Beycuma Kuyu Kebabı Festivali&[#]8217;nde konser verecek. Daha önce çevre il ve ilçelerdeki, festival, açılış, tören ve programlarda, çaldığı milli marş ve güncel müziklerle dikkatleri çeken Devrek şehir bandosu, bu yıl ikincisi düzenlenen Beycuma Kuyu Kebabı Festivali&[#]8217;nde vereceği konserle katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacağı belirtiliyor.
Bando Şefi ve Öğretmeni 71 yaşındaki Süreye Akkaş, &[#]8220;Daha önce çevre il, ilçe ve beldelerde bir çok programa katıldık. Burada halk bize yoğun ilgi gösteriyor. Çaldığımız enstrümanlar ve güncel müzikler nedeniyle çok beğeniliyoruz. Beycuma festivalinde de ekip olarak güzel bir performans sergileyeceğimize inanıyoruz. Herkesi bu konsere bekliyoruz&[#]8221; dedi.
9-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde Ayşen Köktürk, Şevket Doğan, Türkan Sevinç, Rasim Karadayı, İrfan Kılç, Musa Kılıç Ramazan Aydemir, Ergin Erdem, Ezgi konserleri ve Semazen Gösterisi de yer alıyor. Ayrıca festival boyunca tavla, voleybol, masa tenisi turnuvaları düzenleneceği ifade edildi.
Editör: Pusula Gazetesi