Bünyesinde birçok Milli sporcuyu barındıran ancak gerekli desteği bulamadığı için zaman zaman müsabakalara gidemeyen Bayan Hokeycilere, Zonguldakspor Kulübü sahip çıktı. Çim Hokeyi İl Temsilcisi Abdullah Demir, Kulüp Binası´nda İncekara´yla görüşme yaptı.


Zonguldak Belediyespor Bayan Hokey takımı, Zonguldakspor´a geçiş yaparak bundan sonraki Şampiyonalara bu şekilde katılacağı açıklandı.
Çim Hokeyi İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Abdullah Demir, Zonguldakspor Kulübünü ziyaret ederek Başkan Celal İncekara´yla geçiş işlemlerini görüştü. Zonguldakspor´un geçtimiz sene açtığı Hokey branşının açması nedeniyle geçiş işleminin daha rahat yapılacağı kaydedildi.
Zonguldaklı Bayanlar
Eskişehir´e hazırlanıyor

Hokey takımının Zonguldakspor bünyesine geçmesinin ardından ilk müsabakasına katılmaya hazırlanıyor. Geçiş işlemlerinin yetişmesi halinde Zonguldakspor Hokey Bayan takımı, 13-15 Temmuz arasında Eskişehir´de gerçekleşecek olan Büyük Bayanlar Açık Alan Türkiye Hokey


Şampiyonası´da katılacak.
İncekara, hokeye sahip çıktı

Zonguldakspor geçmişte olduğu gibi amatör spor branşlarını da açıyor. Tekvando ve Boks´un ardından Hokey branşını da faaliyete geçirdi.
Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, sadece futbol branşında değil çeşitli spor faaliyetleriyle Zonguldakspor´u temsil edeceklerini kaydetti. Bünyesinde Milli sporcuların yer aldığı Hokey branşının da Zonguldakspor adına müsabakalara katılacak olmasının kendilerini gururlandıracağını belirten İncekara, gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Zonguldakspor´a teşekkürler
Çim Hokeyi İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Abdullah Demir, Zonguldakspor Kulübü´nün hokey takımına sahip çıkmasının kendilerini sevindirdiğini ilimizi Zonguldakspor adına temsil edecek olmalarının ayrı bir heyecan yarattığını kaydetti. İncekara´ya kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Demir, katılacakları ilk müsabakada Zonguldakspor´a kupa getirmek istediklerini sözlerine ekledi.
Editör: Pusula Gazetesi