Zonguldak&[#]8217;ın tanınmış simalarından Kuyumcu Yalçın Çamur&[#]8217;un oğlu Burçak Çamur ile Atilla Erdoğdu&[#]8217;nun kızı Tuğba Erdoğdu Cumartesi günü Belediye Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.
Belediye Nikah Salonu&[#]8217;nda kıyılan nikahın şahitliklerini Zonguldak Valisi Erdal Ata ve TBMM eski Başkanı Ak Parti Milletvekili Köksal Toptan yaptı.
Aynı zamanda Zonguldak eski Belediye Meclis Üyesi ve Acılık esnaflarından İsmail Hakkı Toptan&[#]8217;ın da torunu olan Burçak Çamur, Atilla-Saniye çiftinin kızları Tuğba Erdoğdu ile kalabalık bir davetli topluluğu altında dünya evine girdi. Her iki ailenin mutlulukları gözlerinden okunurken, nikah törenine katılanlar genç çifte hediye verdiler. Vali Erdal Ata ile birlikte nikaha şahitlik yapan Köksal Toptan, nikah merasiminin ardından yeğenini, gelinin ayağına basması konusunda uyardı. Bunun üzerine damat Burçak Çamur, gelin Tuğba Erdoğdu´nun ayağına bastı. Damat Burçak´ın ´evet´ dediği esnada, arkadaşlarının hep birlikte ayağa kalkarak alkışlamaları üzerine Toptan, "Damadımız ´evet´ deyince arkadaşları hep birlikte ayağa kalktı. Büyük gürültü koptu. Acaba sürpriz bir karar mıydı?" diyerek espri yaptı. Merasimin sonunda ise Toptan, evlilik cüzdanını Tuğba Erdoğdu´ya verdi. Büyük kızının isminin de Tuğba olduğunu hatırlatan Toptan, evlilik cüzdanını geline verme sebebini ise şöyle anlattı: "Evlilik cüzdanını damada versem, 6 ay sonra lazım olsa damat arayıp da bulamaz. Böyle şeylere bayanlar daha önem verir. Gelin kızımıza veriyorum ki yarın lazım olduğu zaman sakladığı yerden hemen bulup damada verir."
Akşam Deniz Kulübü&[#]8217;nde yapılan düğüne ise çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Gelin damat aileleri arkadaşları ve dostları ile doyasıya eğlenirken aile büyükleri ise çocuklarının bu mutlu gününü görmenin keyfini yaşadılar.
Pusula Gazetesi olarak Yalçın-Semra çiftinin oğulları Burçak Çamur ile Atilla-Saniye çiftinin kızları Tuğba Erdoğdu&[#]8217;ya ömür boyu mutluluklar dilerken, her iki aileyi de tebrik ediyoruz.
Editör: Pusula Gazetesi