Saatlerce trafikte uzun kuyrukların oluşmasına neden olan bu olay Zonguldak trafiğini alt üst etti. Kadırga yokuşunda her gün bir olay yaşanıyor ve trafik aksıyor. Vatandaş çektiği eziyetin nedenini soracak kimse bulamıyor ve saatlerce trafikte beklemek zorunda kalıyor. Son yaşanan olayda ise ihmalin kimde olduğu meçhul!...





Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda Zonguldak´ın Çatalağzı beldesindeki Çatalağzı Termik Santrali´ne demir bağ taşıyan Levent Bayrak idaresindeki 61 K 6546 plakalı kamyon Kadırga rampasında viraja hızlı girince kasanın içerisindeki demir bağ sağa savruldu. Kamyonun kasası içerisinde bulunan demir levha yol kenarındaki beton direğe çarptı. Elektrik direği ortadan ikiye bölünürken kabloların bağlı olduğu parça yola düştü. Karayoluna düşen elektrik direği ve çelik elektrik telleri, kaza anında yoldan geçen 67 T 0079 plakalı taksi ve 67 DP 527 plakalı otomobile zarar verdi.





Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ekipleri, olay yerine gelerek önce akımları keserken, çağrılan iş makineleri elektrik direğini yolun ortasından kaldırdı. Demir levha yeniden kamyona yerleştirilirken, olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
Kazanın olduğu dakikalarda Zonguldak Valisi Erdal Ata´nın aracının da geçtiği yolda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.





Editör: Pusula Gazetesi