Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ile İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi&[#]8217;nin birlikte gerçekleştireceği &[#]8220;İletişim Atölyesi&[#]8221;, 15-22 Temmuz tarihleri arasında Zonguldak&[#]8217;ta gerçekleştirilecek.



İki farklı dalda gerçekleştirilecek atölyelerde; gazetecilik, TV haberciliği, belgesel-sinema ve internet yayıncılığı üzerine eğitim verilecek. Atölye çalışmalarına katılmak isteyenler KGD&[#]8217;den bilgi alabilecekler.



Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ile İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi&[#]8217;nin birlikte gerçekleştireceği eğitim çalışması, 15 Temmuz&[#]8217;da başlıyor. Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin bir süredir üzerinde çalıştığı proje kapsamında yapılacak atölye çalışmasında iletişimin farklı alanlarında eğitim yapılacak.


Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenleri tarafından verilecek dersler bir hafta sürecek. 15-22 Temmuz 2010 tarihleri arasında iki farklı dalda ve iki farklı salonda gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına; yerel gazete, TV, radyo, internet yayıncılarının yanı sıra kurum ve sivil toplum örgütlerinin basın yayım ve iletişimle ilgili birimlerinde çalışanlar, iletişim, sinema ve belgesel üzerine eğitim almak isteyenler katılabilecek.


Atölyede yer alacak konular arasında habercilik, haber fotoğrafçılığı, dergi yayıncılığı, editörlük, internet yayıncılığı, görsel habercilik, sayfa düzeni ve montaj, belgesel ve sinema gibi konular var.


Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda atölye ile ilgili son hazırlıkları gözden geçirerek duyuru yapılarak kayıtların yapılması kararını aldı.


Atölyeye katılmak isteyenler, KGD&[#]8217;ye bizzat gelerek kayıt yaptırabilecekler. Derslerin yapılacağı salonlarla ilgili bilgilendirme ise önümüzdeki günlerde yapılacak.


Editör: Pusula Gazetesi