Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref; yeni yıla eşi Nermin Eşref, Bacanağı Ersan Ataman ve Baldızı Şermin Ataman ile birlikte girdi.


Her yıl beraber kutladıkları yılbaşı gecesinde yine ailesiyle beraber olan İsmail Eşref, yeni yıldan umutlu olduğunu söyledi.


Eskiden büyükleriyle geçirdikleri Yılbaşı gecesinde yıllar geçtikçe azaldıklarını ifade eden Eşref, yeni yıl dileklerini şöyle sıraladı; "Eskiden çok kalabalık olurduk. Ama yaş ilerledikçe sırayla hepsini kaybettik. Büyüklerimiz varken daha keyifliydi.


Biz hiçbir zaman ailemizden ayrılmadık. Zamanla çekirdek aile olduk ve başbaşa kaldık. Çocuklarımız yeni yıla İstanbul&[#]8217;da girmek istediler. Biz de onları kırmadık ve eğlenmelerine izin verdik. Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Herkese önce sağlık, sonra mutluluk diliyorum.


Geçinmek için de bol kazançlar diliyorum.


Belediye başkanlığım döneminde herkesle birlik içinde oldum. Görevim bitti ve 5 yıldır da herkesin dostuyum. Biz bu yönümüzle başarılı olduk ve yine 29 Mart saat 17:00 sularında yeniden herkesin belediye başkanı olacağım.Çok ciddi bir sonuç çıkabilir. Buna herkes hazırlıklı olsun. Yeni yılda karşı tarafa böyle bir sonuç çıkacağını söylemezdim ama çok şaşıracakları bir sonuç çıkacak."

Editör: Pusula Gazetesi