"Bu seçimlerde de en büyük isteğim ilimize bir dönem daha belediye başkanı olarak hizmet etmektir. İnşallah 2009 yılında gerçekleştirilmesi gereken projeleri hayata geçirip sorunları ortadan kaldırırız."


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, her yıl olduğu gibi 2008 yılına yine ailesi ile birlikte veda etti.


Yeni yıla kardeşleri ve yeğenleri ile birlikte giren Gonca, yeni yılda en büyük dileğinin bir dönem daha Belediye Başkanı olmak olduğunu söyledi.


Başkan Gonca, yılbaşında çocuklarından ayrı kalmanın hüznünü yaşarken, yeni yıl dilekleri arasında çocukları için üniversite tahsillerini bitirmelerini diledi. Başkan Gonca konuşmasında şunları ifade etti:


2009 yılının tüm ülkemize sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Gazze´deki insanlık dışı olayların yeni yılda bir an önce ortadan kaldırılması en büyük temennimiz.


Tüm ülkede olduğu gibi, şehrimizde de yerel seçimler yapılacak. Yeni yerel yöneticimizi seçeceğiz. Şehrimiz adına en büyük arzum; ilimizi en iyi şekilde yönetecek, ileriye götürecek yöneticilerin seçilmesidir.


Bu seçimlerde de en büyük isteğim ilimize bir dönem daha Belediye Başkanı olarak hizmet etmektir.


İnşallah 2009 yılında gerçekleştirilmesi gereken projeleri hayata geçirip sorunları ortadan kaldırırız.


Bir kez daha Zonguldak halkının yeni yılını kutluyorum. Ayrıca çocuklarımın üniversite tahsillerini bitirip, iyi bir gelecek kurmalarıdır.


Editör: Pusula Gazetesi