Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, beraberinde meclis üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın kolları üyeleri ile birlikte yılbaşı akşamı Huzurevi, Kız Yetiştirme Yurdu, Devlet Hastanesi Çocuk Servisi, Belediye İtfaiye Müdürlüğü´nde görevli personeli ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Sesli, ilk olarak Huzurevi ve Kız Yetiştirme Yurdu´nu ziyaret etti. Sesli, huzurevi sakinleri ile birlikte yeni yıl pastası keserek 2009 yılının sağlık mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini dilerken, huzurevi sakinleri ve görevlilerine çeşitli hediyeler vererek yeni yıllarını kutladı. Huzurevi´nin ardından Kız Yetiştirme Yurdu´nu ziyaret eden Başkan Murat Sesli, burada da yetiştirme yurdu öğrencileri ile birlikte pasta kesti. Öğrencilerin hazırladığı gösterilere eşlik eden Başkan Sesli, öğrencilere iyi bir yıl diledi.




Sesli, ziyaretlerin ardından geç saatlerde Devlet Hastanesi Çocuk Servisi´nde kalan çocukları ve diğer hastaları ziyaret etti. Çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Sesli, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, "Hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2009 yılında aileleriyle birlikte çocuklarımıza sağlık ve mutluluk içerisinde uzun bir ömür diliyorum" dedi. Başkan Sesli´nin ziyaretinden son derece mutlu olduklarını söyleyen aileler ise Sesli´ye teşekkür etti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli görevlerinin başında çalışan İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, itfaiyecilerle birlikte pasta kesti personelle sohbet etti.
Sesli, ziyaret esnasında İtfaiye Müdürlüğü´nün yakın zamanda yeni modern binasına kavuşacağını da vurguladı. Belediye Başkan Sesli ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Huzurevi, hastane, Kız Yetiştirme Yurdu ve İtfaiye Müdürlüğü´nün yanı sıra çeşitli ziyaretlerde bulunduk çok da mutlu olduk. Yeni yıl demek yeni mutlar yeni hedefler demek. Tüm hem şehrilerimin yeni yılını kutluyor, öncelikle sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi