Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Zonguldak İl Başkanı Harun Akın, Ankara´da yapılan İl Başkanları Toplantısı&[#]8217;nda partilerinin kuruluş kararını yeniden gözden geçirerek, CHP´de yaşanan değişime destek olunmasını istediklerini bildirdi.
Akın, açıklamasında, TDH Lideri Mustafa Sarıgül´ün Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığındaki CHP´nin bir umut rüzgarı yarattığını söylediğini belirtti. Zonguldak TDH örgütü olarak tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve sürecin içinde olduklarını anlatan Akın; &[#]8220;19 Haziran&[#]8217;da Ankara´da yapılan İl Başkanları Toplantısı&[#]8217;nda partimizin kuruluş kararını yeniden gözden geçirerek, CHP´de yaşanan değişime destek olunmasını istedik. Haliyle TDH Lideri Mustafa Sarıgül´ün almış olduğu karara biz de olumlu katkılarda bulunduk. Bugün il yönetimimiz ve ilçe başkanlarımız ile toplantı yaparak yaşanan süreci değerlendirdik. Tüm arkadaşlarımızın katkılarıyla, ortaya çıkan sonucun ülkemiz için hayırlı olacağı düşüncesini benimsedik, birlikteliğimizin devamına karar verdik&[#]8221; dedi.
Bugüne kadar birlikte görev yaptıkları kişilere ve halka teşekkür ettiğini belirten Akın, kentin gelişmesine ve sorunlarının çözülmesine katkı vermeye devam edecekleri, Sarıgül´ün yapmış olduğu tarihi açıklamayı gönülden desteklediklerini ve CHP´ye hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi