Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ulus Şubesi tarafından Ulus Belediyesi katkılarıyla organize edilen "Hüznün Coşkusu" isimli tiyatro oyunu 17 Haziran Perşembe günü saat 16.00´da öğrenciler için, saat 19.00´da ise yetişkinler için sahne aldı. Yönetmenliğini Tiyatro Sanatçısı Zafer Gecegörür´ün yaptığı ve Bartın Tiyatrolar Platformu oyuncuları tarafından ücretsiz sahnelenen oyuna Ulus halkı ilgi gösterdi.



Ulukaya şelalesini gezdiler



Ulus 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda sahne alan ilk gösterimin ardından tiyatro sanatçıları Ulus ADD Yöneticileri ve Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Artar eşliğinde Ulukaya şelalesini gezdi. Ulukaya köyündeki şelaleye hayran kalan Bartın Tiyatrolar Platformu oyuncuları gördükleri doğal güzellik karşısında büyülendiklerini söylerken eşsiz manzaranın önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



Ulus&8217;ta tiyatro grubu isteği



Atatürkçü Düşünce Derneği Ulus Şubesinin öğrenci ve yetişkinlere yönelik sosyal etkinliklerinin önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor. Ulus´lu gençlerin Ulus´ta da tiyatro grupları kurulması ve eğitim çalışmalarının başlatılması dilekleri Tiyatro Sanatçısı Zafer Gecegörür tarafından da olumlu karşılandı.


Editör: Pusula Gazetesi