Hafta sonu Tarihi Kentler Birliğinin Tokat&8217;ta düzenlenen toplantısına katılmadan önce Başarkon Sitesi&8217;nde halk toplantısı yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, site sakinlerinin sorunlarını dinledi, istek ve talepleri aldı, belediye çalışmalarını anlattı. Başkan Akın&8217;a Başarkon Sitesi&8217;ni ziyaretinde Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Hasan Arınan ve daire müdürleri eşlik etti.



Teşekkür ettiler



Toplantıda bir konuşma yapan Başarkon Sitesi yöneticisi Mukaddim Şekerci 1993 yılında kurulan kooperatif konutlarının 2004 yılında sahiplerine teslim edildiğini, 2008 yılında kat mülkiyet tapuları verilen kooperatifte 10 bloktan oluşan 100 daire bulunduğunu söyledi. Aladağ Mahallesi&8217;nden ayrı yeni bir mahalle olmak istediklerini, camii, çocuk parkı ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten Şekerci, Belediye Başkanı Cemal Akın&8217;a sitelerinde bir toplantı düzenlediği için teşekkür etti.



Bartın&8217;da 98 site var



Site yöneticisi ile site sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada &8220;Bartın&8217;da büyüklü küçüklü 98 site var. Biz göreve başladığımız andan itibaren sitelerimizi ziyaret edip, sorunları yerinde görüyor, talepleri halkımızdan birebir diyaloglar ile alıyoruz. Ziyaret ettiğimiz sitelerde tespit edilen sorunlar, dile getirilen talepler yerine getirilmeden başka siteye geçmiyoruz. İşleri yarım yamalak bırakan bir belediye olmak istemiyoruz. Genelde talepler hemen yerine getiriliyor, ancak bazı taleplerin yerine getirilmesi zaman alabiliyor. İmkanlarımız nispetinde sorunları çözüme kavuşturuyoruz&8221; dedi.



Boş vaat yok, hizmet var



Beş yıllık başkanlık süresinde vebal altında kalmadan hizmet etmek istediğini belirten Başkan Akın &8220;Sabahın 7&8217;sinden gecenin 11&8217;lerine kadar çalışıyoruz. Halkımızın bize duyduğu güven karşısında vebal altında kalmadan hizmet süremizi geçirmek taraftarıyız. Sizlere yalan söylemeden, yapacaklarımızı yapıp, yapamayacaklarımız için boş vaat vermeden hizmetlerimiz devam edecek&8221; dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın site sakinlerine belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Editör: Pusula Gazetesi