Belediye Başkanı Cemal Akın Regaib kandili nedeniyle dün Hükümet Caddesi üzerindeki belediye eski hizmet binası önünde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk ile birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıttı.



Nice kandillerle hep birlikte


Belediyenin yapmış olduğu kandil etkinliği sırasında konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, &8220;Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilini kutluyorum. İnşallah daha nice kandillerde birlikte oluruz. Belediye olarak her kandil de böyle etkinlikler yapmaya çalışıyoruz&8221; dedi.


Bolluk ve bereket getirsin


Böyle günlerde manevi duyguların yoğunlaştığına dikkat çeken Başkan Akın, mübarek üç ayların başlangıcı ve ilk kandil gecesi olan Regaib Kandilinin bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini dilerim&8221; dedi. Başkan Akın ile vatandaşlar arasında kandil simidi dağıtımında samimi diyaloglar oluştu.


Bin tane kandil simidi dağıtıldı


Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte bin tane kandil simidi dağıtıldığı bildirildi. Kandil simidi dağıtılması sırasında etkinliği ziyaret eden vatandaşlar da aynı şekilde Belediye Başkanı Cemal Akın ve beraberindekilerin kandilini kutladı. Bartın Belediyesi tarafından yapılan etkinliği ziyaret edenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Sezai Bilgin ve MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan da yer aldı.
Editör: Pusula Gazetesi