Yeşiltepe İlköğretim Okulu&[#]8217;nda gerçekleştirilen festival gibi etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Yeşiltepe İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Küden&[#]8217;in katkılarıyla 5-A sınıfı öğretmeni Hasan Hüseyin Kara&[#]8217;nın hazırladığı yılsonu etkinliğinde mezuniyet havası yaşandı.


Birinci sınıftan itibaren aldığı öğrencilerini beşinci sınıftan mezun eden Hasan Hüseyin Kara&[#]8217;nın öğrencileri ile birlikte hazırladığı etkinlik profesyonel olarak festival hazırlığı yapan organizasyonlara taş çıkarttı.


Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan etkinlikte ilk olarak söz alan Okul Müdürü Burhan Küden, öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük emek veren öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.


Sınıf öğretmeni Hasan Hüseyin Kara ise öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için çalıştıklarını belirterek, öğrencilerine güvendiğini, onların hayatta başarılı olacağını ve kendisinin de bu başarılar ile gurur duyacağını söyledi.


Kara, öğrencilerinin başarısının aynı zamanda kendi başarısını olduğunu belirterek, öğrenci velilerine de teşekkür etti.


Öğrencilerin sınıf adına konuşmasının ardından Kırmızı Başlıklık Kız ile Cadıların Dansı isimli gösteri sunuldu.


Şiirlerin okunup türkülerin söylendiği etkinlikte &[#]8220;Safinaz&[#]8217;ın İzdivacı&[#]8221; isimli tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.


Hoca Nasreddin dansı, şoför atışması, gelin kaynana atışması, aşık atışması ve çeşme başı atışmaları ile geçmişten ve günümüzden örnekler sergilendi.


Monolog gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte öğrenciler kolbastı ve çifte telli gösterileriyle çoştu.


Son olarak öğretmenlerine yazdığı şiirleri okuyan öğrenciler salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.


Beş yıldır birlikte oldukları öğretmenleri Hasan Hüseyin Kara&[#]8217;dan ayrılmak istemeyen öğrenciler okudukları şiirler ile hem ağladılat, hem salaondaki velileri ve öğretmenleri ağlattılar.


Etkinlik topluca hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Editör: Pusula Gazetesi