Kozcağız Belediyesi tarafından belde merkezinde bulunan Demirciahmetler ve Değirmenci Mahallelerinin yol yapım çalışmalarına başlandı. Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında belediyeye alınan 6 işçi tarafından yürütülen çalışmalara mahalle sakinlerinin de gönüllü olarak katkı sağladıkları ifade edildi. Yaklaşık olarak 1000 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde kaldırımlarıyla beraber yapımına başlanan Demirciler Mahallesi yolunun kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.



2010 yılında bitirilecek


Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, &8220;Bordür ve tretuvarları belediyemiz elemanları tarafından yapılmakta olan yolun, kilitli beton parke taşı ile döşenme işi için ihale açılmakta olup, ihale sonuçlanınca taş döşeme işine hemen başlanacak. Diğer bir mahallemiz olan Değirmenci Mahallesi Gaziler Caddesi yolunun da yapım işine hiç ara vermeden devam edilecek olup, iki mahalle yollarımızın da 2010 yılı içerisinde tamamen bitirilmesi için gerekli çalışmalarımız devam etmekte&8221; dedi.


Karaman personeline teşekkür etti


Başkan Karaman; &8220;Kozcağız Belediyesi olarak; yol genişletme ve yapım çalışmalarında, belediyemize ve belediye personellerimize her türlü kolaylığı gösteren, yardımda bulunan ve her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen çok değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe alınan 6 personelimizde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Kendilerine gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum&8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi