Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, TSO&[#]8217;nun eski yerinden yeni hizmet binasına taşındığını kaydetti. Öztürk, &[#]8220;Alaplı&[#]8217;ya çok güzel bir hizmet binası kazandırdık&[#]8221; dedi. TSO Meclis Başkanı İsmail Yazıcıoğlu ise, 2008 yılının son meclis toplantısını yeni hizmet binasında yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Yazıcıoğlu, &[#]8220;Dönemin oda başkanı Özer Yazıcı tarafından temelleri atılan hizmet binasını tamamlamak bize nasip oldu. Esnaf arkadaşlarımızın desteği ile yeni binamızı tamamladık. En önemlisi kiradan kurtulduk&[#]8221; şeklinde konuştu.
Alaplı TSO Yönetim Kurulu üyesi ve MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı ise, yeni hizmet binasının çok modern ve çok kullanışlı bir bina olduğunu belirterek, &[#]8220;Yeni hizmet binası Mollabey ile Alaplı&[#]8217;yı bütünleştirmede önemli bir rol oynayacak. Alaplı merkez artık Mollabey tarafına doğru genişlemektedir. Bu bina bizden sonra gelen yeni kuşaklara miras kalacak&[#]8221; şeklinde konuştu.
TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rüştü Kılıç da, yeni binanın ilçeye ve iş camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi