ZONGULDAK´ta oturan 24 yaşındaki Merve Özmen, 5 Temmuz´da dünya evine gireceği Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.´de çalışan (Bedaş) nişanlısı 26 yaşındaki Ali Hasanoğlu için düğün davetiyesini elektrik faturası şeklinde hazırlattı. "En Mutlu Gün Bildirimi" yazılı davetiyenin ilk endeks bölümünde tanışma, son endeks bölümünde düğün tarihleri, tüketim kısmında "limitsiz", tüketim tutarında ise "mutlu bir evlilik" yazıyor.



Merve Özmen, Bedaş´ta şoför olarak çalışan nişanlısı Ali Hasanoğlu için sürpriz bir düğün davetiyesi hazırlattı. Merve Özmen, nişanlısının çalıştığı kurumdan yola çıkarak, ağabeyi 28 yaşındaki Erman Özmen´in, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi´nde öğrenim gören ve bilgisayar tasarımcılığı ile uğraşan arkadaşı Şafak Işık´a, davetiyenin tasarımını elektrik faturası şeklinde yaptırdı. 3 kalp işaretinin bulunduğu, "En Mutlu Gün Bildirimi" yazılı davetiyenin işletme bölümünde "Aşkımızın ilk faturası" yazıyor. Davetiyeyi ilk gördüğünde şaşırdığını belirten Ali Hasanoğlu, "Önce şaka olduğunu düşündüm. Sonra incelediğimde gerçekten çok güzel olduğunu gördüm. Çalıştığım kurumla bütünleşen bir davetiye. Benim için çok güzel bir sürpriz oldu" diyerek nişanlısına teşekkür etti.



İlk endeks bölümünde çiftin tanışma tarihleri, son endekste ise düğün tarihleri yazan davetiyenin diğer bölümleri şöyle:



Kwh: Aşk, Tüketim: Limitsiz, Tüketim tutarı: Mutlu bir evlilik, Enerji tutarı: 365/24, Tüketim tarihi: Ömür boyu, Tutar: Sevi+Saygı.



Fatura şeklindeki davetiyenin alt bölümünde ise ailelerin isimleri, düğünün yapılacağı yerin adresi, kız ve erkek evinin adresleri yazıyor.


Editör: Pusula Gazetesi