Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından hafta sonu Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Salonu&[#]8217;nda &[#]8220;Genişletilmiş İl Divan Toplantısı&[#]8221; yapıldı.
Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrasında gazetecilere toplantının içeriği ile ilgili bilgi verdi. İl Başkanı Uçar, Bölge Koordinatörü ve Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz´ın da katılımıyla toplantının basına kapalı bölümünde teşkilat çalışmaları ve gündemle ilgili konuları değerlendirdiklerini belirtti.
Zonguldak&[#]8217;ın yanı sıra ülkenin de çok acı ve sancılı bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Uçar, &[#]8220;Özellikle yerin 560 metre derinliğinde çoluk-çocuğunun rızkı için mücadele eden kardeşlerimizin şehit olmalarından dolayı duyduğumuz üzüntüyü biliyorsunuz.
Gazze&[#]8217;ye insani yardım için giden kardeşlerimiz ve Hatay´da şehit olan Mehmetçiklerimize de Allah´tan rahmet diliyorum. Hem ülke gündemi hem de teşkilat çalışmaları ile ilgili milletvekillerimizle toplantı yaptık. Basına kapalı toplantının belirli bölümlerini önümüzdeki günlerde basına açacağız. İnşallah toplantıdan çıkan sonuçlar hem şehrimiz hem de ülkemiz için hayırlı olacak&[#]8221; şeklinde konuştu.
Sendika Salonu&[#]8217;nda yapılan toplantıya, Bölge Koordinatörü ve Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz´ın yanı sıra Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Emine Çift, Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen ile İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, ilçe ve belde belediye, teşkilat ve birim başkanları katıldı.
Toplantıda ilçe başkanları adına söz alan Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı&[#]8217;nın saat 13:30&[#]8217;da başlayan toplantıdan 10 dakika önce haberdar edildiğini belirterek parti içi ve bürokraside yaşanan tıkanıklıların giderilmesi için birlikte çaba daha fazla gösterilmesi gerektiği çağrısı dikkat çekti.
Bölge Koordinatörü ve Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz´ın da konuşmaları dinleyerek konuşmasında ülkenin ve Ak Parti&[#]8217;nin üzerinde baskılar olduğunu, bu dönemde parti içi birlik ve bütünlüğüne daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
Editör: Pusula Gazetesi