Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, merkez ve ilçelerde Belediye Başkan Aday Adaylarıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.


Seçimde zorlanacakları tek bölgenin Kilimli Beldesi olduğunu belirten Uçar, ancak ne olursa olsun Kilimli&[#]8217;de güçlü adaylar çıkartacaklarını ve seçimi alacaklarını söyledi.


Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç&[#]8217;ın Ak Parti&[#]8217;den Aday olarak açıklanacağı söylentilerini de yalanlayan Uçar; &[#]8220;Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları 31 Aralık (bugün) tamamlanıyor. Temayül yoklamalarımızı yaptıktan sonra sonuçları hazırlayıp adaylarımızın tespitini yapıp kamuoyuna açıklayacağız. Biz İlçe ve Merkez&[#]8217;deki adaylarımızı anket çalışmalarımıza göre belirliyoruz. Temayül yoklamasından sonra adaylarımızı mülakata tabi tutacağız. Bizde tek aday yok aday adaylarımız var. Aday adaylarımız için hata yapmayalım diye titiz çalışıyoruz. Yerel yönetimlerde pozitif çalışacak adaylar çıkartacağız. Biz hiç kimseye teklif getirmeyiz. Bizden aday olmak isteyen müracaat yapar. Kamuoyunda mevcut Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç&[#]8217;ı bizden aday diye söylentiler var. Bunlar yalan. Ne kendisinden böyle bir teklif geldi, nede bizden kendisine teklif gitti. Milletvekillerimizle durum değerlendirmesi yapıyoruz. Asılsız söylentilerle kamuoyunu meşgul etmeyelim. Seçimde bende varım diyen buyursun gelsin. Kapımız herkese açıktır. Seçimlerde zorlanacağımız bölge yönetimi bizim partimize ait olmayan Kilimli Beldesi olabilir. İlla o bölgede Ahmet, Mehmet kazanır diye bir şey yok. Ama Ak Parti Kilimli&[#]8217;de seçimi alacak ve Kilimli&[#]8217;nin vizyonu değişecek&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi