2019-2020 futbol sezonunda Birinci Amatör Küme Merkez A grubunda heyecan tamaman sona erdi. Sezon başından buyana aldığı istikrarlı sonuçlarla liderliği elinde bulunduran Üzülmezspor şampiyon oldu, Tersanespor ile ikinci olarak play-off oynamaya hak kazandılar.
TERSANESPOR-ÜZÜLMEZSPOR: 2-3
Pazar günü Fener Sahası'nda lider Üzülmezspor ile ikinci sıradaki Tersanespor karşı karşıya geldi. İlk yarıda oynanan maçı Üzülmezspor 2-1 kanamıştı. Pazar günü oynanan maçtan ise yine galip ayrılan takım Üzülmezspor oldu. Sahadan 3-2 galip ayrılan Üzülmezspor ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Tersanespor ise yenilgiye rağmen ikinciliği garantileyerek Süper Amatör Lige yükselme play-off maçları oynamaya hak kazandı.
POLİSGÜCÜSPOR-CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİ: 2-1
Merkez A Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Polisgücüspor Cumartesi günü oynadığı maçta Capeti Merkez Atölyesispor'u 2-1 yenerek kümede kalmayı garantiledi.
TERAKKİSPOR-AYİÇİSPOR: 2-2
Yılların köklü kulübü Terakkispor Cumartesi günü Fener Sahası'nda Ayiçispor ile karşılaştı. 2-0 yenik duruma düşen Terakkispor ikinci yarı attığı gollerle maçı 2-2 tamamlamasına rağmen ligin bitimine 1 hafta kala küme düşmeyi garantiledi. Ayiçispor ise aldığı bu beraberlikle play-off şansını kaybetti.

Editör: Pusula Gazetesi