Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Amasra İlçe Başkanı Hasan Balcı, İl Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Arslan, Hasan Aydın, Mustafa Güney, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ile birlikte İnpiri ve Kazpınarı köylerinde Köydes çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretlerinde köy muhtarları ve köylülerle sohbet eden Milletvekili Tunç ve parti yöneticileri, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


Yaptıklarımız ortadadır


İnpiri Köyü Muhtarı Özkan Kaya ve Kazpınarı Köyü Muhtarı Mehmet İnce Köydes projesi kapsamında köylerinde gerçekleştirilen yol, su ve kilit parke çalışmaları için Milletvekili Tunç&8217;a, İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti. Milletvekili Tunç, &8220;Köydes projelerimiz sayesine köylerimize daha iyi ve daha hızlı hizmet götürüyoruz. Bartın&8217;ın köylerinin yol, su ihtiyaçlarını gidermede önemli aşamalar kaydettik. Vatandaşlarımız bizim yaptıklarımızı görüyor. Her şey ortada&8221; diye konuştu.


Vatandaşlarla sohbet etti


Milletvekili Tunç, beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte Merkez ilçeye bağlı Sütlüce ve Akıncılar köylerine giderek, burada da köy düğünlerine katıldı. Köy sakinleri ile görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet, gündemde olan Anayasa değişikliği ve ekonomik konular üzerinde vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerinin anısına hatıra fotoğrafları da çektiren Milletvekili Tunç, Sütlüce köyünde felç geçiren hasta bir vatandaşı da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi