Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak gezisine Zonguldak&[#]8217;ın kapısı olarak bilenen Devrek&[#]8217;ten başladı. Devrek Kılıçdaroğlu&[#]8217;nu Başbakan gibi karşıladı.


Kılıçdaroğlu&[#]8217;nu Devrek Eğerci sapağında, CHP Milletvekilleri Ali Koçal, Ali İhsan Köktürk, Nadir Saraç, CHP İl Başkanı A.Osman Yayla, CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, Zonguldak belediye Başkanı İsmail Eşref, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, CHP&[#]8217;li diğer başkanları, partililer ve vatandaşlar karşıladı.


Kılıçdaroğlu&[#]8217;na, CHP Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Songül Malkoç ile Ülkü Masalcıoğlu tarafından çiçekler ve Devrek Bastonu sunuldu. Kılıçdaroğlu Devrek&[#]8217;e girdiğinde Eski Terminal Alanı&[#]8217;nda kendisini bekleyen vatandaşlara hitabın bir konuşma yaptı.


Konuşmasına Devrek&[#]8217;in bir marka olduğuna değinerek başlayan Kılıçdaroğlu,


"Artık Türkiye´de siyasetten zenginleşme dönemine son diyoruz. Çünkü biz siyaseti halka hesap veren, halka hizmet veren bir alan olarak görüyoruz. Siyasetçi halka hizmet edecek" diye konuştu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak yolunda Devreklilere hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Artık Türkiye´de siyasetten zenginleşme dönemine son diyoruz. Çünkü biz siyaseti halka hesap veren, halka hizmet veren bir alan olarak görüyoruz. Siyasetçi halka hizmet edecek" dedi.


Kılıçdaroğlu, Zonguldak gezisi yolunda Devrek´de bir mola vererek burada vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu´nu Devrek´te yoğun bir kalabalık karşıladı. Kılıçdaroğlu, Devreklilere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye´nin temiz siyaset açlığı çetiğini söyledi. "Türkiye, halkına hesap vermeyi onurlu bir görev sayan, yetimin hakkını, kul hakkını yemeyen siyaset anlayışı bekliyor" diyen Kılıçdaroğlu, bunun için yola çıktıklarını bildirdi.


Kılıçdaroğlu, "Artık soygundan yalandan, talandan bu millet bıktı. Düzgün siyaset yapacağız. Sizinle berber olacağız" dedi. Atatürk´ün Amasya Genelgesi´nde söylediği, "Milletin makus talihini, milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır" sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, "İlk sözümüz halktı, son sözümüzde halk olacak" dedi.


Türkiye´de işçi memur emekli çiftçi ve her kesimin sorunlarının olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu; &[#]8220;Bu ülkede derdi tasası olmayan kim var. Siyasetten zengin olup havuzlu villalarda oturanlar var. İşte bunun için geldik size. Artık Türkiye´de siyasetten zenginleşme dönemine son diyoruz. Çünkü biz siyaseti halka hesap veren, halka hizmet veren bir alan olarak görüyoruz. Siyasetçi halka hizmet edecek."


Kılıçdaroğlu´nun Zonguldak gezisine Genel Sekreter Önder Sav, Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay ile parti yöneticileri ve milletvekilleri katılıyor.

Editör: Pusula Gazetesi