Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde eğitim veren Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi tarafından TUBİTAK 4006 Bilim Şenliği Fuarı'nın ve Sanat Salonu'nun açılış gerçekleştirildi

Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından düzenlenen TUBİTAK 4006 Bilim Şenliği Fuarı'nın ve sanat salonunun açılış gerçekleştirildi. Okul koridorlarına açılan stantlarda sergilenen öğretmen ve öğrencilerin yaptığı çalışmalar davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Etkinliğe, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve daire müdürlerinin yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü İbrahim Dikenli, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin emeklerini görmek için buraya toplandık. Etkinliğimizin ardından okulumuzun resim öğretmenleri tarafından oluşturulan Atatürk Köşesi, Cumhuriyetimizin öncü kadınları ve resim sergisi etkinliği vardır. Okulumuza ülkemize ve Çaycuma'mıza hayırlı olsun. "dedi.

Projede emeği geçenlere Kaymakam Muharrem Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve diğer katılımcılar tarafından başta okul müdürü İbrahim Dikenli, tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi.

Editör: Pusula Gazetesi