Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve sigorta programları öğrencisi Özcan Arslanbayrak, arkadaşlarıyla eğlenirken kullandığı yüksek doz uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybetti. Arslanbayrak'ın son anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay 20 Kasım Çarşamba akşamı meydana geldi. İddiaya göre Samsun'dan Alaplı'ya eğitim için gelen 20 yaşındaki Özcan Arslanbayrak, arkadaşlarıyla eğlenirken uyuşturucu kullandı. Uyuşturucu krizine giren Özcan Arslanbayrak, arkadaşları tarafından ticari taksi ile Ereğli Özel Echomar Hastanesi'ne getirildi.
Burada tedavi altına alınan Özcan Arslanbayrak, daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Özcan Arslanbayrak, yaşam mücadelesi verdiği 5 günde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Özcan Arslanbayrak'ın hayatını kaybetmesi sonrasında Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik büro amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan inceleme ve araştırma sonrasında olayla ilgisi olduğu iddia edilen D. G. ve G. I. gözaltına alındı. İki zanlı emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan iki kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Özcan Arslanbayrak'ın cenazesi Samsun'un Çarşamba İlçesine bağlı Çınarlık Mahallesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.
SON ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Diğer yandan kullandığı uyuşturucu madde sonrası komaya giren Özcan Arslanbayrak'ın son anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde ticari taksi ile hastaneye getirilen Özcan Arslanbayrak tekerlekli sandalyeye alındıktan sonra acil servise götürülürken görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi