Üzülmezspor galibiyetiyle ligin ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapan Zonguldakspor´da yüzler gülüyor. Antrenör Barış Gonca, Üzülmezspor´un kapalı defansını ikinci yarı oyunu rakip sahaya yığarak aştıklarını, futbolcuların 90 dakika oyundan kopmalarından dolayı memnun kaldığını kaydetti.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig´de Üzülmezspor´u 3-1 yendikleri karşılaşmayı değerlendiren Zonguldakspor Antrenörü Barış Gonca, "Maçın ikinci yarısında oyunu rakip alana yıkarak maçı kazanmasını bildik" diye konuştu.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek eksikleri giderme şansı bulduklarını vurgulayan Gonca, "Ligin ikinci yarısına Üzülmezspor galibiyetiyle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette Üzülmezspor´da sahaya mağlup olmak için çıkmadı, ilk yarı kapalı bir savunma uyguladı. Evimizde oynadığımız maçlarda rakipler puan almak için daha hırslı oynuyorlar" dedi.


Maça çok iyi başladıklarını golü de bulduklarına değinen Gonca, "Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak moral ve motivasyon olarak çok önemliydi. Bu rahat bir oyunla başardığımız için mutluyuz. Golü erken bulduk ancak defansta yapılan bireysel hata yüzünden ilk yarıya beraberlikle tamamladık. Soyunma odasında futbolculardan oyunu rakip yarı sahada yıkmalarını istedim ve bunu da başarıyla uyguladılar. Üst üste iki gol bularak oyunu koparmasını bildik. Takım olarak Üzülmezspor maçında çok iyi oyun sergiledik. Futbolcuların performansından ve 90 dakika oyundan kopmalarından dolayı memnun kaldım. Artık bu maç geride kaldı Kilimli Belediyespor maçını düşünmeye başladık" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi