Kozcağız Beldesi&8217;nde Yuva Anaokulu ve Ahmetler İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri tarafından Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Kozcağız İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Dilek, Ahmetler İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sıtkı Maden, okul öğretmenleri ile 100 öğrencinin katıldığı yürüyüş Kozcağız İlköğretim Okulu önünden başladı. Belediye bahçesine kadar yürüyen miniklere esnaflar ve vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.


Pankartlarla mesajlar verildi


Yürüyüşte Anaokulu öğrencileri tarafından &8220;7 çok geç&8221; ve &8220;çocuklar okula&8221; sloganlarıyla açılan pankartlarla vatandaşlara okul öncesi eğitimin önemini yansıtan mesajlar verildi. Yürüyüşün sonunda, Kozcağız İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Dilek belediye bahçesinde kendilerini karşılayan Belediye Başkanı Mustafa Karaman&8217;a ve şenliğe katılan öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek okul öncesi eğitimin önemini ve gerekliliğini dile getirdi. Başkan Karaman öğrencilere kırtasiye malzemesinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.


Okul öncesi eğitim gereklidir


Okulların idarecilerine düzenledikleri etkinlik için teşekkür eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, &8220;Okul öncesi eğitim gerçekten önemlidir. Çocuklarımızın geleceğe ve eğitim çağına hazırlanması için Anaokulu&8217;na gönderilmesi taraftarıyız. Bu kapsamda da okul idarecilerimiz vatandaşlarımıza okul öncesi eğitimin anlatılması için etkinlikler düzenlemekteler. Kendilerini kutluyorum. Kendilerinin bu konuda destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum&8221; dedi. Başkan Karaman etkinliğin sonunda öğrencilerle ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.



Editör: Pusula Gazetesi