Birinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nda 6'ncı hafta maçları geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarla geride kaldı. B Grubu'nda Kozlu Belediyespor 15 puan ve maç eksiği ile zirvede bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Deplasmanlı Amatör Süper Ligde kötü bir dönem geçirerek küme düşe Kozlu Belediyespor yeni sezonda tekrar ait olduğu yere Süper Amatör Lige yükselmek istiyor. Sezon öncesinde güçlü bir ekip kuran ve Süper lig düzeyinde kadroya sahip olan yeşil-beyazlı ekip oynadığı 5 maçtan da galip ayrılarak zirveyi elinde bulunduruyor.

En yakın rakibi Çatalağzı Demirspor'u son maçta deplasmanda 3-1 mağlup eden Kozlu Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük bir engeli geride bıraktı. İlk yarının son haftasında sahasında Zonguldak Gençlik ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak devreyi lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Pazar günü 14.00'da Fener Sahası'nda oynanacak karşılaşma öncesinde gerek Kozlu Belediyespor, gerekse Zonguldak Gençlik bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi