Süper Amatör Küme&[#]8217;nin başarılı takımlarından Devrek Belediyespor, 2010-2011 sezonu için kolları sıvadı.
Gelecek sezon da Şenol Demir ile devam edecek olan Yönetim, transfer konusunda hocanın kararlarına önem veriyor. Devrek Belediyespor&[#]8217;un sezon başına kadar futbolcu aramalarına devam edeceği belirtildi.
Üç futbolcu denendi
Devrek Belediyespor Mayıs ayında üç futbolcu denedi. Orhangazispor&[#]8217;dan gelen Murat, Hakan ve Erhan ile bir süre görüşüldü. Bu futbolcular halı sahada denendi. Antrenör Şenol Demir &[#]8220;Üç futbolcu hakkında kesin karar vermedik. Ön görüşme yaptık&[#]8221; demekle yetindi.
12 futbolcu denenecek
Devrek Belediyespor&[#]8217;un transfer çalışması yaptığı diğer illerden de duyuldu. İstanbul, Düzce ve Kocaeli illerinden futbolcular gelmek istiyor. Pazar günü Antrenör Şenol Demir ve yönetimin izleyeceği 12 futbolcu denenecek.
Antrenör Şenol Demir; &[#]8220;İstanbul ve Düzce&[#]8217;den futbolcular gelecek. İki futbolcu da ilimizden gelecek. Bu futbolcuları çift kale yaptırarak deneyeceğiz.
Kendileriyle ön görüşmeler yapacağız. Transfer konusunda acele etmiyoruz. Önümüzde daha çok zaman var. Biz bir arayış içindeyiz. Kararımızı daha sonra vereceğiz&[#]8221; şeklinde konuştu.
Hedef 3. Lig
Devrek Belediyespor Yönetimi önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme&[#]8217;de şampiyon olup 3. Türkiye Ligi&[#]8217;ne terfi maçlarına katılmak için şimdiden arayışlarını sürdürüyor.
Yeni sezon öncesine kadar bazı temasların yapılacağı ifade ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi