Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın&8217;ı makamında ağırlayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Ulus ile başladıkları ilçe toplantılarına diğer ilçelerle devam edeceklerini söyledi. Belediye Başkanlarından yörelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Toksöz, &8220;Biz oda olarak her zaman üyelerimizin sorunlarını dinlemeye ve onlara çözüm yolları bulmaya odaklanmış durumdayız. İlkini Ulus&8217;ta yaptığımız ilçe toplantıları da bunun en önemli kanıtıdır&8221; dedi.


TSO&8217;ya toplantı teşekkürü


Apdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, beldesinin de bağlı olduğu Ulus ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası&8217;nın iş adamlarıyla kısa bir süre önce yapılan bilgilendirme toplantısının verimli geçtiğini söyledi. Toplantının faydalı olduğunu ifade eden Yaşar Dönmez, böyle bir toplantı düzenledikleri için Başkan Toksöz ve TSO yönetimine teşekkür etti. Belediye Başkanları yörelerine yatırım yapılmasını istediklerini, yatırımcılara her türlü kolaylıkları göstereceklerini, Ticaret ve Sanayi Odasının yatırımcıları kendilerine yöneltmesini beklediklerini de söyledi.


Samimi bir ortamda geçti


Apdipaşa Belediye Başkanı Dönmez, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz &8217;ü beldede düzenledikleri güreş müsabakasına da davet etti. Samimi bir ortamda sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaretin anısına hatıra fotoğrafları da çektirildi. İstihdam ve yatırım konularında karşılıklı görüş alışverişi yapılan toplantıda Kumluca&8217;lı iş adamı Zeynel Özsoy da hazır bulundu. İş adamı Özsoy, Başkan Dönmez ve Zihni Sayın, TSO Başkanı İsmail Toksöz&8217;e çalışmalarında başarılar diledi.



Editör: Pusula Gazetesi