Ereğli ilçesinde bir pastane Recep İvedik pastası yaptı. İlk sinema filmi binlerce kişi tarafından izlenilen ve yakında ikinci sinema filminin çıkması beklenen Şahan Gökbakar´a destek amacıyla pastayı yaptıklarını söyleyen işletme sahibi Fatih Çapar, pastanın boyu ve ağırlığı hakkında bilgiler verdi.
Pastane girişine 7 kişi tarafından yerleştirilen pasta, görenlerin ilgi odağı oldu. 1 metre 85 santimetre boyundaki pastayı gören vatandaşlar görüntüyü cep telefonuna kaydetti. Başlangıçta Muro veya Cem Yılmaz´ın pastasını yapmayı planladıklarını söyleyen Çapar, yaptıkları anket sonucu vatandaşların Recep İvedik pastası istediğini kaydetti. Pastanın malzemeleri ile ilgili bilgiler veren Çapar şöyle konuştu:
"Yılbaşının yaklaşmasından dolayı insanlara değişik bir şeyler sunmak adına böyle bir fikir yürütüp pasta yaptık. Aslında ilk başlarda Cem Yılmaz, Muro, Memati, Polat Alemdar gibi tiplemeleri de sunacaktık ama insanlar daha çok Recep ağabeyimizi istediler. Biz de bundan yola çıkarak Recep ağabeyimizin pastasını yaptık. Vatandaşların ilgisi gerçekten mükemmeldi. Hatta camekanda Recep ağabeyimizin pastasını görünce ani fren yaptı, kaza meydana geliyordu. Buraya günlük 40-50 kişi gelerek fotoğraf çekiyor.
Bazıları pasta yanında poz veriyor."
Cep telefonu ile Şahan Gökbakar´ı arayan ancak ulaşamayan işletme sahibi Fatih Çapar, pastayı Gökbakar´a hediye etmek istediklerini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi