Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde kozmetik ve kuaför malzemeleri alanında hizmet verecek olan 'Batıkar Kozmetik (Kuaför Market) ' törenle açıldı. Yeni Mahalle Kurtuluş Caddesi'nde hizmet veren ve işletmeciliğini Özkan Ertuğrul, Serhat Torlakoğlu ve Onur Yılmazer'in yaptığı işyerinin açılışına; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, İl Genel Meclisi Üyeleri Adnan Tıska, Arif Sefercik ve Ahmet Ali Başören, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Bayar, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı açılıştan önce yaptığı konuşmada; "Seçkin ve saygın bir toplulukla bu güzel iş yerimizi açmaya geldik. Bol kazançlar diliyoruz. Çaycuma'mızın geleceğine yapılan bu yatırım için arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Bu caddemize de el atma zamanı geldi. Çünkü kargolarla şenlenen bu cadde artık Çaycuma'nın merkezi haline geldi. İnşallah her şey güzel olur. Hayırlı ve uğurlu olsun"dedi.

Özkan Ertuğrul, Serhat Torlakoğlu ve Onur Yılmazer açılışa katılarak destek veren herkese teşekkür ederken iş yeri hakkında bilgi verdi.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Pusula Gazetesi olarak Batıkar Kozmetik'e bol kazançlı günler dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi