Edinilen bilgiye göre, Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde iş adamı Ahmet M., kendilerine ait olan otelde bilinmeyen bir nedenden dolayı kardeşleri Kenan Menteş ve Sedat Menteş ile tartıştı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşürken Ahmet M. silahla kardeşleri Kenan ve Sedat´a ateş etmeye başladı. Silah seslerinin duyulmasının ardından çevredekiler olay yerine gelirken, Ahmet M. olay yerinden uzaklaştı. Olay polise haber verildikten sonra sağlık ekipleri ve polis olay yerine geldi. Otelde iki
kardeşin de kanlar içinde yerde yattığını gören sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Müdahale sırasında Kenan Menteş´in olay yerinde öldüğü belirlenirken, Sedat Menteş ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ancak Sedat Menteş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki kardeşin cesedi Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatırken, iki kardeşini öldüren Ahmet M. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çaycumalı İşadamı Ahmet M. önceki gece tartıştığı iki kardeşini tabancayla vurdu. Kardeşlerden Kenan M. olay yerinde ölürken, Sedat M. Ambulansla ZKÜ Tıp Fakültesi´ne sevkedilirken yolda hayatını kaybetti. Olay sonrası, Çaycuma Emniyet Müdürlüğü´ne teslim olan Ahmet M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevi´ne gönderildi.


Çaycumalı İşadamı Ahmet M. tartıştığı kardeşlerinden birisini öldürdü, diğerini yaraladı. Yaralan kardeş hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.
Önceki gün Çaycuma İstasyon Mahallesi´nde kendilerine ait M. Özkul Otel´de gün boyu birlikte olan Ahmet M. ( 37) ile kardeşleri Sedat ( 36) ve Kenan M. (31) arasında, henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmada Ahmet M, üzerinde taşıdığı tabancayla kardeşlerinin kafasına ateş etti.
Kenan M. olay yerinde yaşamını yitirdi, Çaycuma Devlet Hastanesi´ne kaldırılan ve durumu ağır olan Sedat M. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.
Olay gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne teslim olan zanlı, dün Çaycuma Adliyesi´nde ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp Beycuma Cezaevi´ne gönderildi.
Adliye çıkışı Ahmet M.´nin arkadaşları gazetecilerin görüntü almasını engellemek için montla yüzünü kapatmaya çalıştı.
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 3 firmanın sahibi olan kardeşlerden Ahmet M´nin 3, Sedat M´nin 2 ve Kenan M´nin de 1 çocuğu bulunuyor.
Hayatını kaybeden Sedat ve Kenan M.´nin cenazeleri Adli Tıp´a gönderilirken, bugün öğlen saatlerinde Saltukova´da defnedileceği öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi