CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Gökçebey Platformu ziyaret etti. Milletvekili Yavuzyılmaz'a , CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Mithat Arat, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübaş, ve Partililer eşlik etti.

Milletvekili Yavuzyılmaz ve ekibini Gökçebey Platformu Başkanı Halit Karademir ve üyeleri karşıladı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Gökçebey İlçesi Bodaç Köyü mevkiinde 'Biyokütle Enerji Santrali ve Atık Yakma Tesisi kurulması planlanan bölgede Gökçebey Platformu üyeleriyle birlikte incelemelerde bulundu.

Deniz Yavuzyılmaz, gezi sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Gökçebey İlçemizde, bir doğa harikası olan Bodaç Köyü mevkiinde ırmak kenarında kurulması planlanan Biyokütle Enerji Santrali ve Atık Yakma Tesisi bölgesini yerinde inceledik. Bilindiği üzere, Biyokütle Enerji Santrallerinde; tavuk gübresi, kanalizasyon atıkları, her türlü çöp, sanayi atığı, araba lastiği gibi her türlü atık yakılmakta, bu yakmadan açığa çıkan zehirli gazlar ve kirlilik, havaya ve suya karışmaktadır. Gökçebey İlçesi gibi bir doğa cennetinin,

İTHAL ÇÖP CEHENNEMİNE dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz! Halkımızın yanındayız."

biyokutle-enerji-santralina-karsi-eylem-yaptilar
Biyokütle Enerji Santralı'na karşı eylem yaptılar

Editör: Pusula Gazetesi