Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, ziyarette bir süre önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen Muharrem Coşkun ve yeni yönetimine başarılar diledi. Kendisinin de ticaretle uğraşması nedeniyle Esnaf Odası&[#]8217;na üye olduğunu hatırlatan Uçar, &[#]8220;Muharrem Coşkun&[#]8217;un şimdiye kadarki, yapmış oldukları çalışmaları yakinen biliyoruz. Başkanımızın esnafların sıkıntılarına çok duyarlı olduğunu biliyoruz. Yapılan bütün çalışmalarda kendisi ile hareket edeceğimizi bilmesini istiyorum&[#]8221; dedi.
Ziyaret nedeniyle Uçar ve yönetimine teşekkür eden Başkan Coşkun&[#]8217;da, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta sivil toplum örgütleri olarak biz çok seviyeli bir genel kurul yaptık. Bizi sevindirici tarafı Zonguldak&[#]8217;ta hiç bir siyasi parti seçimlerde taraf olmaması ve seçimi yönlendirme girişiminde bulunmamasıdır. Bu son derece önemliydi.. Demokrasinin olduğu yerde sivil toplum örgütleri vardır. Sandıklar eninde sonunda seçimlerde önümüze gelir. Burada insanlar, hür iradesi ile kendilerini yönetecek birini seçiyorlar. Zonguldak&[#]8217;ta gerçekten demokrasinin beşiği bir yer. Demokratik kurallar çok iyi işliyor&[#]8221; diye konuştu.
Coşkun, Başbakan Recep Tayip Erdoğan&[#]8217;ın 10 Nisan&[#]8217;da açıkladığı Esnaf ve Sanatkarlar Değişim, Dönüşüm ve Destek (3D) Strateji Belgesi ve Eylem Planı&[#]8221;nı (ESDEP) da değerlendirdi. Eylem Planı ile ilgili doyurucu açıklamaların olduğunu kaydeden Coşkun içeriğinin de tam anlamıyla doldurulması ile uzun vadede önemli yarar sağlayacağına inandığını ifade etti.
Öte yandan ziyarette Marangozlar, Mobilyacılar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu&[#]8217;da hazır bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi