Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Bartınspor'u konuk edecek.

Ligde kötü bir dönem geçiren Ereğli Belediyespor Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 15.00'da oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Yönetimin antrenör Semih Tokatlı'yı görevden almasının ardından takımın sorumluluğu yardımcı antrenör Ercan Yaman'a verilmişti. Yaman nezaretinde ilk maçına Bartınspor karşılaşması ile çıkacak olan Ereğli Belediyespor'da hedef galibiyet.

FUTBOLCULAR ZAFER MEN İÇİN OYNAYACAK

Geçtiğimiz Pazar günü Bartın'a giderek Bartınspor-Çilimli Belediyespor maçını izleyip Ereğli Belediyespor için rapor hazırlaması istenen antrenör Zafer Men'in maçı izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi Zonguldak'ta derin bir üzüntüye neden olmuştu.

Ereğli Belediyesporlu futbolcular, Pazar günü oynayacakları Bartınspor maçında antrenör Zafer Men için oynayıp alacakları 3 puana Zafer Men'e hediye etmeyi planlıyor.

TARAFTAR KENETLENDİ

Ereğli Belediyespor taraftarı da takımın bu zor gününde camia olarak kenetlenerek takımlarına desteği sürdürecek. Bartınspor maçında tribünlerin yine dolu olması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi