Sivil havacılık Genel Müdürlüğü´nden lisans izni aldıktan sonra yurt içi uçuşlara başlamak için hız veren Borajet´in geçen hafta başı başlaması beklenen Zonguldak-Trabzon ve Zonguldak- İstanbul uçuşları önümüzdeki Pazartesi günü başlayacak.
Pusula´nın sorularını yanıtlayan Borajet Ticaret Başkanı Ahmet Can, seferlerin Pazartesi günü başlamasının planlandığını çalışmalarında bu yönde yürütüldüğünü söyledi.
Can, sorularımıza verdiği yanıtta; "Çalışmalarımız ve hazırlıklarımız tamamlandı. Pazartesi günü Zonguldak´ta olmayı ve seferlerimize başlamayı planlıyoruz" dedi.
Can fiyat politikalarıyla ilgili sabit fiyat yerine değişken fiyat uygulaması yapacaklarını belirterek; "Fiyatlarımız Zonguldak - İstanbul arası 49 liradan başlayacak. Zonguldak Trabzon arası ise 99 liradan başlayacak. Bu hafta içinde reklamlarımızla da bu duyuruları yapacağız. Bilet satışlarımız da internet üzerinden ve havaalanlarından yapılacaktır. Zonguldaklılara kaliteli hizmet vermek için çalışacağız. Zonguldak´ın hava taşımacılığı özlemini gidermek için çalışacağız" dedi. Öte yandan Zonguldak- Antalya arası seferler konusunda ise şimdilik bir çalışma olmadığı ilerleyen günlerde bu yönde bir çalışma yapılabileceği belirtildi. Haftada üç gün İstanbul ve Trabzon´dan kalkacak uçaklar Zonguldak Havaalanı´na uğrayacak.


UÇUŞ TARİFELERİ


Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul- Trabzon arasında yapılacak karşılıklı seferler sırasında Zonguldak durak olacak.
Buna göre 11:00´de Sabiha Gökçen Havaalanı´ndan kalkacak uçak, saat 11:45´te Zonguldak&[#]8217;a inecek. 12:15´te kalkacak uçak 13:45´te Trabzon´a inecek. Aynı gün içinde 14:15´te Trabzon´dan kalkacak uçak, 16: 35´te Zonguldak´a inecek. Uçak 17:20´de Zonguldak´tan İstanbul´a hareket edecek. (Haber: Atilla Öksüz)
Editör: Pusula Gazetesi