Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci aday adaylığı konusunda karara saygılı olacağını belirterek çok aday adayı çıkmasından rahatsız olmadığını söyledi. Kozlu&[#]8217;yu Zonguldak&[#]8217;ın cazibe merkezi haline getirecek sahil projesi hakkında bilgi veren Dökmeci; &[#]8220;İşine gelmeyenlerin ürettiği dedikoduların hizmetin önünü engelleyeceğini gösteriyoruz&[#]8221; dedi.


Ak Parti&[#]8217;nin Kozlu&[#]8217;da bir çok aday çıkarmasını normal karşılayan Dökmeci; &[#]8220;Benim seçildiğim dönemde de çok sayıda aday adayı arkadaşım vardı. Partimizin teşkilatları ve kamuoyu anketleri sonucuna göre birimiz aday olacak. Benim bu konuda çok fazla bir şey söylemem mümkün değil. Görev sürem içinde Kozlu&[#]8217;nun önünü açmak için çalıştım. Partim benle devam etmek isterse saygı duyarım, istemezse yine saygı duyarım. Arkadaşlarımız başka partiden değil. Hepsi bu partiye emeği geçmiş gönül vermiş arkadaşlar. Onlarında aynı yaklaşımı göstermesini beklerim&[#]8221; dedi.


Kozlu teşkilatıyla aralarında bir sorun olmadığını belirten Dökmeci her noktaya hizmet götürmeye çalıştığını belirterek; &[#]8220;İnsanımız da bazı alışkanlıkları değiştirmek zor. Kozlu&[#]8217;nun tamamını çarşı içiyle bir tutamayız. Çarşı içine bakarak mahallelerde yapılanlar ve devam eden çalışmaları yorumlayamazsınız&[#]8221; dedi.


Kozlu sahil projesinin en önemli adımı olan sanayide ki dükkanları kaldırdıklarını belirten Dökmeci; &[#]8220;Kozlu sahil düzenlemesi için çok önemli bir adım attık. Bu projenin en önemli noktası sahildeki sanayinin kaldırılmasıydı. Ne yapacaktık. Birileri kırılmasın diye Kozlu&[#]8217;nun önünü mü tıkasaydık? Şimdi Polis Evi&[#]8217;nin bulunduğu noktadan Kozlu stadının bulunduğu noktaya kadar çalışma içindeyiz. Balıkçı barınağı bölgesinde yol ve deniz kıyısında ki düzenlemeler devam ediyor. Burasını o kadar güzelleştireceğiz ki Zonguldak insanı akşamlarını özel zamanlarını burada geçirecek. Bunları konuşarak değil çalışarak yaptık. Sayın Valimiz Erdal Ata Bey&[#]8217;inde desteğiyle bu projenin hayata geçmesi son aşamaya geldi. Ben projeyle konuşurum. Bu işleri yaparken birilerinin istekleri olmayabilir. Önemli olan boğazımdan bir lokma haram geçmeden Kozlu&[#]8217;nun geleceğini inşa etmektir. Yoksa işine gelmeyenler tabi ki dedikodu üretecek. Onlarla da uğraşarak zaman kaybedecek halimiz yok&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi