Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Perşembe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Anneler Günü eğlence programı Perşembe Belediye Meclis Üyesi Mine Verimcik&[#]8217;in organizasyonuyla Perşembe Belediye Düğün Salonu&[#]8217;nda gerçekleştirdi. Düzenlenen geceye Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ve eşi, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve eşi ile çok sayıda anne katıldı.
Perşembe Belediye Meclis Üyesi Mine Verimcik, dünyada karşılıksız seven, yemeden yediren ve hakkı ödenmeyen tek insanın anneler olduğunun vurgularken Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi konuşmasında en değerli varlıkların anneler olduğunu söyleyerek; &[#]8220; Her annenin kendi yavrusunu canından çok sevdiğini söylemeye gerek var mı? Karnında dokuz ay taşıdığı, süt verip altını temizlediği, her türlü bakımını yapıp, başucunda uykusuz geceler geçirdiği yavrusunu her anne karşılıksız sever. En değerli varlıklarımıza nasıl davranılması gerekiyorsa annelerimize de öyle davranmalıyız. Her zaman yanlarında ve yardımcı olmalıyız&[#]8221; diye konuştu.
Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise organizasyonu düzenleyen ekibe teşekkür ederek; &[#]8220; Anneler sadece çocuk büyütme değil, ülkemizin kuruluşundan bugüne kadar her karış toprakta emeği, çilesi ve vefası olan insanlardır. Örf ve adetlerimizin yanında dinimizde annelere &[#]8220;Of&[#]8221; bile demeyeceksiniz diye emrediyor. &[#]8216;Cennet annelerin ayakları altındadır&[#]8217; sözü onarlın değerini çok iyi anlatıyor&[#]8221;dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220;Çocuklarını zor şartlar altında yetiştiren kutsal varlıklar sayesinde bölgemize, ilçemize hizmet ediyoruz. Rahmetli kadim dostum Burhan Alibabaoğlu&[#]8217;nun eseri olan bu mekanda böyle bir kutlama yapmak hepimizi duygulandırıyor. Bizler her zaman bölgemizin ve Perşembemizin gelişmesi için ilçe başkanımızla beraber Ankara yolarında olacağız&[#]8221; şeklinde konuştu.
Geceye katılanlar ses sanatçıları eşliğinde eğlenirken ayrıca hediye çekilişi yapıldı. Eğlence geç saatlere kadar devam etti.
Editör: Pusula Gazetesi