Zonguldak&[#]8217;ta konut standartlarını yükselten proje ile Leb-i Derya´nın tanıtım kokteyli yapıldı. Leb-i Derya ortakları Mehmet Ali Arslan ile Mehmet Murat Yüksel, Leb-i Derya´yı ilk olarak Zonguldak halkına tanıtmak olduğunu belirttiler.


Tanıtım kokteyline, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Türkiye Değişim Hareketi İl ve İlçe Temsilcileri Harun Akın ile Ömer Çamur, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Kozlu Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Leb-i Derya Projesi hakkında bilgi veren Pazarlama ve Tanıtım Koordinatörü Sinan Çakır, şunları belirtti: &[#]8220;Avrupa&[#]8217;da başarılı projelere imza atan Tekno Gayrimenkul Yatırım sıra dışı mimarisiyle dikkat çeken Kozlu Belediye Binası&[#]8217;ndan sonra Zonguldak&[#]8217;ı Leb-i Derya ile yüksek standartlarda bir konut projesiyle tanıştırıyor. 20 yıllık bir kuruluş olan Tekno GY, 30 yıla yaklaşan tecrübesi ve pek çok uluslararası proje deneyimi olan saygın mimarlık ofisi İNAŞ Mimarlık&[#]8217;ı da bünyesine katarak yola devam ediyor.


Kozlu Sahili´nde yükselen Leb-i Derya&[#]8217;daki 103 dairenin tamamı deniz manzaralı. Evlerin içinde ve ortak alanlarda birinci sınıf yapı malzemelerinin kullanıldığı projenin tasarımı Mimar H. Mustafa Güvendağ liderliğindeki mimari kadro tarafından gerçekleştirildi. Leb-i Derya hem inşaat teknolojisi hem de mimari tasarım olarak çok farklı ve iddialı bir proje. En son deprem yönetmeliğine göre inşa edilecek olan Leb-i Derya, 400 adet beton kazık üzerinde yükselecek. Projede hem mimari yerleşim hem de yapı malzemeleri maksimum enerji tasarrufu sağlayacak ve çevreye en az zarar verecek şekilde tasarlandı. Her dairenin bir adet kapalı garaja sahip olacağı projede araçlar görüntü kirliliği yaratmayacak.


Çocuk oyun alanları, Açık-Kapalı Yüzme Havuzları, Spor Salonu, Sauna gibi sosyal olanakların bulunacağı proje, hayata keyif ve kalite katacak şekilde tasarlandı. 30 Mayıs 2010 tarihine kadar özel lansman fiyatlarıyla satışa sunulacak daireler bu tarihten sonra gerçek fiyatlarıyla halkımızın beğenisine sunulacak. Projedeki dairelerin tamamı 2011 Yılında sahiplerine teslim edilecek.&[#]8221;


Editör: Pusula Gazetesi