Zonguldak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz, Siyasi İşler Başkanı Naciye Hut, Teşkilat Başkanı Nilüfer Şahinkaya ve ilçe yönetim kurulu üyesi Hasan Dağkıran Kozlu Çırgan köyündeki 2 engelli çocuğu olan Fatma Dağkıran&[#]8217;ı ziyaret ederek anneler gününü kutladı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli yaptığı konuşmada, &[#]8220;Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan anneler gününde bizde AK Parti Kadın Kolları olarak engelli iki çocuğu ile hayat mücadelesi veren annemizin anneler gününü kutluyor ve AK Parti Teşkilatı olarak yılın annesi ilan ediyoruz. AK Parti Teşkilatı olarak tüm annelerin anneler gününü kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz&[#]8221; dedi.
Özel rehabilitasyon merkezine giden Emrah Dağkıran (13) ve Erhan Dağkıran (12) iki engelli çocuğa sahip olan Fatma Dağkıran ve Baba Sebahattin Dağkıran, çocuklarının sağlıklarına kavuşmaları için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti. Anne Fatma Dağkıran, &[#]8220;Herkesin anneler gününü kutluyorum. Çocuklarımı dünyaya getirdim ve ölünceye kadar da bakacağım. Çocuklarımın yürümesini istiyorum. Bir an önce sağlıklarına kavuşmasını istiyorum. Onlar benim dünyamdaki tek varlığım. Bütün sevgimi onlara yükledim&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz tarafından anneler günün nedeniyle 2 çocuğu engelli olan Fatma Dağkıran&[#]8217;a yanlarında getirmiş oldukları hediyeleri takdim ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi